Türkiye İş Bankası’nın Workup Girişimcilik Programı’nın Yeni Dönemi Başlıyor

Türkiye İş Bankası’nın Desteklediği Workup Girişimcilik Programı’na Başvuru Süreci Devam Ediyor

Türkiye İş Bankası’nın desteklediği Workup Girişimcilik Programı, 13’üncü döneminde yeni girişimcilere kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İş Bankası’nın ana desteğiyle 2017 yılından bu yana süregelen programın yeni dönemi, dikey bağımsız Workup, tarım teknolojileriyle ilgili Workup Agri, oyun teknolojileri alanındaki girişimleri destekleyen Workup Gaming ve sürdürülebilirlik ile sosyal etki odaklı Workup4Future programlarını tek çatı altında birleştirecek.

Ödeme sistemleri, blokzinciri, fintek, yapay zeka, tarım teknolojileri, oyun teknolojileri ve sürdürülebilirlik alanlarında faaliyet gösteren teknoloji girişimlerini hedefleyen Workup’ın 13’üncü dönemi için başvurular, 30 Nisan Çarşamba gününe kadar devam edecek.

Başvurular, yapay zeka ajanları ve skorlama algoritmalarıyla detaylı şekilde incelenecek ve değerlendirilecek.

Programın yürütücülüğünü Tenity ve Invexen’in üstlendiği belirtilirken, seçilecek girişimler Workup takımı, mentorlar, paydaşlar ve yatırımcıların değerlendirmeleriyle belirlenecek.

Girişimcilere ihtiyaçları doğrultusunda kişiselleştirilmiş bir program sunulacak ve destek kapsamında çeşitli imkanlar sağlanacak.

Workup programı, daha önce 17 bine yakın başvuru almış olup 150 girişimi mezun etmiştir. Mezun olan girişimler, farklı yatırımcılardan yaklaşık 38 milyon dolar fon elde etmiştir.

Workup’ın yeni dönemi için başvurular, 30 Nisan tarihine kadar workup.ist üzerinden yapılabilecek. – İSTANBUL

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Related Posts

Engeller aşıldı… Yapay zekaya ‘ışık hızı’

Elektronik mikroçipler, modern dünyanın temel taşları arasında yer alıyor. Bilgisayarlardan telefonlara, araçlardan ev aletlerine kadar neredeyse her alanda bu çipler kullanılıyor. Ancak üretim maliyetlerinin artması, teknik karmaşıklıklar ve fizik yasalarının dayattığı sınırlar, bu teknolojinin gelişimini zorlaştırmaya başladı.

Antarktika’da bulunan göktaşı tüm cevapları değiştirecek

Bilim insanlarının uzun süredir benimsediği teoriye göre Dünya’daki suyun büyük kısmı, gezegen oluştuktan sonra dış Güneş Sistemi’nden gelen gök cisimleri tarafından taşındı. Ancak Antarktika’da bulunan bir göktaşına yapılan analiz, bu görüşü sarsabilir.

Sonsuz enerjiye dev adım! Tarihi füzyon başarısı

Fransa, nükleer füzyon teknolojisinde çığır açan bir başarıya imza attı. Fransız Alternatif Enerjiler ve Atom Enerjisi Komisyonu’nun (CEA) yönetimindeki WEST (Tungsten Environment in Steady-state Tokamak) reaktörü, 50 milyon derecelik süper sıcak …

Geleneksel Türk Okçuluğu Şampiyonası’nda ödüller sahiplerini buldu

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bu yıl ikinci kez düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu Şampiyonası, nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Üniversite öğrencilerinin kıyasıya yarıştığı şampiyonada dereceye giren sporculara ilçe protokolü tarafından ödülleri takdim edildi.

Bilek güreşinde İspir’in başarısı

Erzurum’un İspir İlçesinde eğitim hizmeti veren Ziya Paşa Ortaokulu Ardahan’da yapılan Okullar Arası Bilek Güreşi Şampiyonası’ndan zaferle çıktı.

Türkiye’nin sosyal medya tablosu: O uygulama 58.4 milyon kişi ile zirvede

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’deki internet ve sosyal medya kullanımına dair çarpıcı verileri paylaştı. “Dijital 2025 Türkiye Raporu”na dayandırdığı açıklamasında, sosyal medya kullanıcı sayısının 58,5 milyona yükseldiğini belirtti.